Lekarna Špringer
  Cankarjeva 2
  9250 Gornja Radgona
  T: 059 044 999

  Podružnica Apače

  Apače 4B
  9253 Apače
  T: 02 56 91 190

  Podružnica Razkrižje
  Šafarsko 24B
  9246 Razkrižje
  T: 02 58 51 276

   Podružnica Rogašovci
  Rogašovci 14A
  9262 Rogašovci
  T: 02 62 00 805
  Politika zasebnosti in varovanje podatkov

  Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne lekarne je:
  Lekarna Špringer, Janez Špringer, mag.farm., spec.
  Cankarjev cesta 2
  9520 Gornja Radgona
  Telefonska številka: 059 044 999


  Lekarna Špringer se zavezuje, da bo ščitila vašo zasebnost in razvijala tehnologijo, ki vam omogoča varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno lekarno Lekarna Špringer. Z uporabo spletne lekarne Lekarna Špringer soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

  Varovanje osebnih podatkov

  Lekarna Špringer se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varovala v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali le za interne namene Lekarne Špringer in jih ne bomo posredovali tretjim osebam.

  Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

  Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov, s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

  Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema. Če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni, preden se piškotek naloži na vaš računalnik, lahko to določite v nastavitvah brskalnika. 

  Spletna stran Lekarna Špringer uporablja piškotke za namen analitike obiskanosti strani. Piškotki, ki se shranjujejo so __utma, __utmb, __utmc, __utmz. Več o piškotkih si lahko preberete v modulu za omejevanje nalaganja piškotkov.